Nutriční hodnoty (Okurkové mléko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 151 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,10 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,10 g |
| – cukry | 4,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l acidofilního mléka | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | |
| 200 g 200 g okurky | Okurka salátová čerstvá | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| ½ l žičky žičky cukru | Cukr bílý |