Nutriční hodnoty (Okurkové mléko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 151 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,60 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,10 g |
– cukry | 4,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l acidofilního mléka | Mléko kravské acidofilní 3% tuku | |
200 g 200 g okurky | Okurka salátová čerstvá | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
½ l žičky žičky cukru | Cukr bílý |