Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s bryndzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 341 kJ / 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,70 g |
| Tuky | 47,86 g |
| – nasycené | 6,59 g |
| – nenasycené | 40,60 g |
| –– mononenasycené | 35,07 g |
| –– polynenasycené | 5,53 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 9,56 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,29 g |
| – cukry | 13,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 50 g 50 g oliv | Olivy čerstvé zralé | 50 g |
| 100 g 100 g bryndze | ||
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého vínneho octa | Ocet vinný bílý | 45 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| ½ l žičky žičky mleté červené papriky | Paprika červená sušená |