Nutriční hodnoty (Chlebíčky se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,92 g |
| Tuky | 17,05 g |
| – nasycené | 10,56 g |
| – nenasycené | 5,12 g |
| –– mononenasycené | 4,54 g |
| –– polynenasycené | 0,58 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 3,88 g |
| Cholesterol | 48 mg |
| Sodík | 121 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 16,40 g |
| – cukry | 11,28 g |
| ––– laktóza | 4,97 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 PL 2 PL domácí Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 30 g |
| 125 g 125 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 2 2 vícezrnné bagety | Bageta pšeničná | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 6 6 červených ředkviček pokrájených na tenké plátky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| lístky lístky rukoly | Rukola čerstvá | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |