Nutriční hodnoty (Okurkovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 637 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 2,40 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 1,32 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 72,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
20 20 rajčátek - hruštičky | Rajče červené čerstvé | 1200 g |
jarní naťová cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |