Nutriční hodnoty (Okurkovo-rajčatový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 637 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 2,40 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 1,32 g |
| –– mononenasycené | 0,36 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,00 g |
| – cukry | 60,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 20 20 rajčátek - hruštičky | Rajče červené čerstvé | 1200 g |
| jarní naťová cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |