Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkovo-rajčatový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 637 kJ /
391 kcal
Bílkoviny10,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky2,40 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené1,32 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 84 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy72,00 g
– cukry60,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 salátové okurky Okurka salátová čerstvá
20 20 rajčátek - hruštičky Rajče červené čerstvé 1200 g
jarní naťová cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.