Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na provensálský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 282 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
| Tuky | 25,06 g |
| – nasycené | 7,43 g |
| – nenasycené | 11,13 g |
| –– mononenasycené | 8,15 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
| – cukry | 1,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 plechovka 1 plechovka rajčat - Pomodori | Rajče červené čerstvé | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| olej, vývar | Vývar hovězí |