Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí tokáň s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 677 kJ /
879 kcal
Bílkoviny131,10 g
– z toho živočišné bílkoviny127,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,30 g
Tuky13,66 g
– nasycené5,82 g
– nenasycené6,34 g
–– mononenasycené5,64 g
–– polynenasycené0,69 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,08 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 443 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy24,30 g
– cukry11,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího předního masa (klidně i kližky) Hovězí plec 600 g
1 1 hodně velká cibule nebo 2 střední Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sádlo Sádlo vepřové
2 2 polévkové lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
sůl, pepř Pepř černý
200 ml 200 ml bílého vína (použila jsem tokajské) Víno bílé suché 200 ml
hovězí vývar Vývar hovězí
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.