Nutriční hodnoty (Hovězí tokáň s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 677 kJ / 879 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,30 g |
Tuky | 13,66 g |
– nasycené | 5,82 g |
– nenasycené | 6,34 g |
–– mononenasycené | 5,64 g |
–– polynenasycené | 0,69 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 8,08 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 11,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího předního masa (klidně i kližky) | Hovězí plec | 600 g |
1 1 hodně velká cibule nebo 2 střední | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
2 2 polévkové lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
sůl, pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml bílého vína (použila jsem tokajské) | Víno bílé suché | 200 ml |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |