Nutriční hodnoty (Slaninové kuře se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 8 542 kJ / 2 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
| Tuky | 172,77 g |
| – nasycené | 83,88 g |
| – nenasycené | 86,44 g |
| –– mononenasycené | 73,32 g |
| –– polynenasycené | 13,11 g |
| ––– omega 3 | 0,84 g |
| Vláknina | 3,94 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 15,70 g |
| – cukry | 1,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| 160 ml 160 ml bílého vína | Víno bílé suché | 160 ml |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 2 2 hrstě zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |