Nutriční hodnoty (Slaninové kuře se zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 8 542 kJ / 2 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 77,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,08 g |
Tuky | 172,77 g |
– nasycené | 83,88 g |
– nenasycené | 86,44 g |
–– mononenasycené | 73,32 g |
–– polynenasycené | 13,11 g |
––– omega 3 | 0,84 g |
Vláknina | 3,94 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,42 g |
Sacharidy | 15,70 g |
– cukry | 1,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
160 ml 160 ml bílého vína | Víno bílé suché | 160 ml |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
2 2 hrstě zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |