Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slaninové kuře se zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 542 kJ /
2 042 kcal
Bílkoviny79,98 g
– z toho živočišné bílkoviny77,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,08 g
Tuky172,77 g
– nasycené83,88 g
– nenasycené86,44 g
–– mononenasycené73,32 g
–– polynenasycené13,11 g
––– omega 30,84 g
Vláknina3,94 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,42 g
Sacharidy15,70 g
– cukry1,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
160 ml 160 ml bílého vína Víno bílé suché 160 ml
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
2 2 hrstě zelených fazolek Fazolky čerstvé
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.