Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Moravský vrabec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 030 kJ /
724 kcal
Bílkoviny103,81 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,31 g
Tuky21,98 g
– nasycené5,38 g
– nenasycené11,13 g
–– mononenasycené9,53 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy24,85 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g masa - vepřové plecko Vepřová plec 500 g
1 1 silnější plátek bůčku Vepřový bok
trochu trochu sádla na opečení (ne moc, maso je již dost mastné) Sádlo vepřové
2 2 větší cibule nakrájené nadrobno Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku prolisovaného Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička kmínu (dáme více či méně dle vlastní chuti) Kmín 5 g
1 špetka 1 špetka soli (dá se přisolit později) Sůl mořská 1 g
trochu trochu černého mletého pepře Pepř černý mletý
hladká mouka na zaprášení Mouka pšeničná hladká
1-2 hrnky 1-2 hrnky vody (i více dle potřeby při pečení) Voda 375 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.