Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí vepřovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 525 kJ /
6 818 kcal
Bílkoviny742,90 g
– z toho živočišné bílkoviny742,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,90 g
Tuky423,00 g
– nasycené108,20 g
– nenasycené219,50 g
–– mononenasycené182,60 g
–– polynenasycené36,90 g
––– omega 31,90 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 2,41 g
Sodík 26,11 g
Sůl64,00 g
Sacharidy7,50 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg vepřové plece Vepřová plec 3000 g
1 kg 1 kg bůčku s kůží Vepřový bok 1000 g
60 g 60 g soli Sůl mořská 60 g
1 lžíce 1 lžíce mletého pepře Pepř černý mletý 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.