Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s fazolemi, pórkem a mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 836 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny62,90 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,30 g
Tuky25,30 g
– nasycené15,30 g
– nenasycené8,55 g
–– mononenasycené6,37 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,20 g
Vláknina53,05 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy142,60 g
– cukry29,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bílé zelí Zelí bílé čerstvé 400 g
200 g 200 g fazole suché (nebo konzerva) Fazole bílé 200 g
200 g 200 g pórek Pórek čerstvý 200 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citron Citrón čerstvý
200 g 200 g kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.