Nutriční hodnoty (Zelný salát s fazolemi, pórkem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 836 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,30 g |
Tuky | 25,30 g |
– nasycené | 15,30 g |
– nenasycené | 8,55 g |
–– mononenasycené | 6,37 g |
–– polynenasycené | 2,18 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 53,05 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 142,60 g |
– cukry | 29,60 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
200 g 200 g fazole suché (nebo konzerva) | Fazole bílé | 200 g |
200 g 200 g pórek | Pórek čerstvý | 200 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citron | Citrón čerstvý | |
200 g 200 g kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |