Nutriční hodnoty (Dušené kuře po italsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 769 kJ / 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,07 g |
| Tuky | 22,67 g |
| – nasycené | 3,49 g |
| – nenasycené | 18,87 g |
| –– mononenasycené | 15,84 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 13,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 43,48 g |
| – cukry | 30,87 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích horních stehen | ||
| 1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 5 lístků 5 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 hrst 1 hrst zelených fazolek – mražených | Fazolky čerstvé | |
| 100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |