Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tymiánové kuře s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 558 kJ /
1 090 kcal
Bílkoviny80,09 g
– z toho živočišné bílkoviny69,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,09 g
Tuky38,05 g
– nasycené9,50 g
– nenasycené27,51 g
–– mononenasycené21,82 g
–– polynenasycené5,69 g
––– omega 30,42 g
Vláknina16,14 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy85,19 g
– cukry9,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g horních kuřecích stehen Kuřecí stehenní řízky 300 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
600 ml 600 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 600 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
6-8 6-8 malých brambor Brambor zimní 350 g
10 10 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 snítky 2 snítky čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
1 lžička 1 lžička tymiánu (čerstvý nebo sušený) Tymián sušený 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.