Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelové kuře s nakládanou okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 933 kJ /
1 418 kcal
Bílkoviny91,73 g
– z toho živočišné bílkoviny88,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,73 g
Tuky37,23 g
– nasycené8,14 g
– nenasycené28,17 g
–– mononenasycené23,25 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 30,22 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 135 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,28 g
Sacharidy177,60 g
– cukry170,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích stehenních řízků nakrájených na nudličky Kuřecí stehenní řízky 400 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1/4 šálku 1/4 šálku cukru (asi 85 g) Cukr bílý 62.5 g
1 1 červená cibule nakrájená na kolečka Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku nakrájené na jemné plátky Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy Šťáva z limetky 15 ml
1/4 šálku 1/4 šálku rýžového octa Ocet rýžový
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1/4 šálku 1/4 šálku vody Voda 62.5 ml
1/2 1/2 salátové okurky nakrájené na tenké pásky, nejlépe škrabkou na brambory Okurka salátová čerstvá
1 1 jarní cibulka – nasekáme na drobno zelenou i bílou část Cibulka jarní čerstvá
jasmínová rýže Rýže jasmínová natural

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.