Nutriční hodnoty (Jednoduchý okurkový salát s rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 411 kJ / 576 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,67 g |
| Tuky | 53,01 g |
| – nasycené | 7,44 g |
| – nenasycené | 45,44 g |
| –– mononenasycené | 39,16 g |
| –– polynenasycené | 6,27 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 7,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 19,77 g |
| – cukry | 10,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 střední rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| pepř | Pepř černý |