Nutriční hodnoty (Bramborák se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 351 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,95 g |
Tuky | 103,52 g |
– nasycené | 45,57 g |
– nenasycené | 51,63 g |
–– mononenasycené | 41,60 g |
–– polynenasycené | 10,03 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,24 g |
Sacharidy | 261,35 g |
– cukry | 17,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 velkých brambor | Brambor zimní | 350 g |
1 1 hlava česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek domácích škvarků | Škvarky | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
olej na smažení | Olej řepkový |