Nutriční hodnoty (Bramborák se škvarky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 351 kJ / 2 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,81 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,95 g |
| Tuky | 103,52 g |
| – nasycené | 45,57 g |
| – nenasycené | 51,63 g |
| –– mononenasycené | 41,60 g |
| –– polynenasycené | 10,03 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 1,75 g |
| Sůl | 4,24 g |
| Sacharidy | 261,35 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 7 7 velkých brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 hlava česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 hrnek 1 hrnek domácích škvarků | Škvarky | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |