Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák se škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 351 kJ /
2 235 kcal
Bílkoviny55,81 g
– z toho živočišné bílkoviny15,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,95 g
Tuky103,52 g
– nasycené45,57 g
– nenasycené51,63 g
–– mononenasycené41,60 g
–– polynenasycené10,03 g
––– omega 30,44 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,24 g
Sacharidy261,35 g
– cukry17,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 velkých brambor Brambor zimní 350 g
1 1 hlava česneku Česnek čerstvý 70 g
1 hrnek 1 hrnek domácích škvarků Škvarky
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 250 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.