Nutriční hodnoty (Červená kuřecí čtvrtka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 421 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
| Tuky | 0,06 g |
| – nasycené | 0,01 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 438 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 3,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí čtvrtka | ||
| 1 dl 1 dl suchého červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 PL 1 PL kečupu s chilli (nebo jiný ostřejší kečup) | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 PL 1 PL bavorské hořčice | Hořčice hrubozrnná | |
| 1 KL 1 KL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| 2 PL 2 PL Ratatouille – viz Poznámka |