Nutriční hodnoty (Cuketovo-dýňové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,91 g |
| Tuky | 4,10 g |
| – nasycené | 1,36 g |
| – nenasycené | 2,10 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 0,82 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 45,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,44 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 85,15 g |
| – cukry | 51,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 580 g 580 g cukety | Cuketa čerstvá | 580 g |
| 580 g 580 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 580 g |
| 1 1 větší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mletého kmínu | Kmín mletý | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky soli himalájské, nebo obyčejné | Sůl mořská | 16 g |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| pár kapek kapek agávového sirupu, (javorového nebo medu) | ||
| trochu trochu pepře | Pepř černý |