Nutriční hodnoty (Hrášková polévka se slaninou a krutonem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 751 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,48 g |
Tuky | 25,62 g |
– nasycené | 10,17 g |
– nenasycené | 15,30 g |
–– mononenasycené | 11,53 g |
–– polynenasycené | 3,77 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 65,90 g |
– cukry | 22,98 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 hrst 1 hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
350 g 350 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 350 g |
750 ml 750 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 750 ml |
3 plátky 3 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 plátek 1 plátek toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | 20 g |
hrst hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý |