Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sloní žrádlo mé maminky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 368 kJ /
1 283 kcal
Bílkoviny48,38 g
Tuky106,87 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 4,90 g
Sůl11,60 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do kastrůlku dáme hořčici, kečup a olej, ohřejeme na plotně, dokud se vše nespojí. (pár minut). Krok 2: Salám nastrouháme najemno, cibulku nakrájíme nadrobno. Vše smícháme dohromady. Přidáme majolku dle chuti. Dala jsem 1/2 větší sklenice. A je hotovo.

TIP: Sloní žrádlo je skvělá pomazánka k večeři nebo na slavnostní chlebíčky

Zveřejněno 7. 6. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sloní žrádlo mé maminky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Jg3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sloní žrádlo mé maminky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9Jg3

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hořčice plnotučná, kečup sladký, olej, salám měkký, cibule, majolka

Přidat fotografie receptu