Nutriční hodnoty (Vepřové palce (panenka) v šalvěji a slanině s celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 644 kJ / 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,05 g |
| Tuky | 0,91 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,57 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 14,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 254 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 23,22 g |
| – cukry | 4,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové palce | Vepřová panenka | |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| šalvějové lístky - měla jsem ananasovou | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř hrubě mletý | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% |