Nutriční hodnoty (Opečené tofu na fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 325 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,89 g |
| Tuky | 0,41 g |
| – nasycené | 0,03 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,18 g |
| –– polynenasycené | 0,09 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,38 g |
| Sacharidy | 15,31 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
| 1 konzerva 1 konzerva žampiónů | Žampion čerstvý | |
| 1 konzerva 1 konzerva fazolových lusků | Fazolky čerstvé | |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
| 1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru, nebo vody | ||
| 3 lžíce 3 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 2-3 lžičky 2-3 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 12.5 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |