Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 973 kJ / 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 7,92 g |
– nasycené | 1,86 g |
– nenasycené | 3,72 g |
–– mononenasycené | 2,84 g |
–– polynenasycené | 0,88 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 18,70 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kedlubny i s lístečky | Kedluben čerstvý | 360 g |
200 ml 200 ml sladké smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | |
200 ml 200 ml vývaru (nebo bujón) | Vývar masový | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce octu | Ocet lihový | 15 ml |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g šunkového salámu (2 plátky) | Měkký salám | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |
50 g 50 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 50 g |
1 špetka 1 špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený |