Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zadělávané kedlubny s novými brambory a salámem v sýrovém těstíčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie973 kJ /
233 kcal
Bílkoviny16,24 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky7,92 g
– nasycené1,86 g
– nenasycené3,72 g
–– mononenasycené2,84 g
–– polynenasycené0,88 g
––– omega 30,03 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy18,70 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kedlubny i s lístečky Kedluben čerstvý 360 g
200 ml 200 ml sladké smetany 12% Smetana kravská sladká 12%
200 ml 200 ml vývaru (nebo bujón) Vývar masový 200 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
10 g 10 g másla Máslo kravské 10 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžíce 1 lžíce octu Ocet lihový 15 ml
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
mletý černý pepř Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
muškátový oříšek Muškátový oříšek
sůl Sůl mořská
100 g 100 g šunkového salámu (2 plátky) Měkký salám 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml
50 g 50 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 50 g
1 špetka 1 špetka mletého koriandru Koriandr list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.