Nutriční hodnoty (Křupavý bramborový koláč s cibulí a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 188 kJ / 1 240 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,96 g |
| Tuky | 1,84 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 41,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 255,60 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg syrových brambor | Brambor zimní | 1500 g |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |