Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie10 053 kJ /
2 403 kcal
Bílkoviny100,11 g
– z toho živočišné bílkoviny48,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,25 g
Tuky139,19 g
– nasycené52,57 g
– nenasycené82,11 g
–– mononenasycené58,23 g
–– polynenasycené23,88 g
––– omega 31,12 g
Vláknina108,54 g
Cholesterol 968 mg
Sodík 3,90 g
Sůl9,42 g
Sacharidy134,89 g
– cukry22,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g jelitového prejtu Jelito 450 g
250 g 250 g červených fazolí (konzerva) Fazole červená ledvina 250 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
brambory Brambor zimní
kousek kousek másla Máslo kravské
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.