Nutriční hodnoty (Smaženice z jelitového prejtu a červených fazolí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 053 kJ / 2 403 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,25 g |
Tuky | 139,19 g |
– nasycené | 52,57 g |
– nenasycené | 82,11 g |
–– mononenasycené | 58,23 g |
–– polynenasycené | 23,88 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 108,54 g |
Cholesterol | 968 mg |
Sodík | 3,90 g |
Sůl | 9,42 g |
Sacharidy | 134,89 g |
– cukry | 22,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g jelitového prejtu | Jelito | 450 g |
250 g 250 g červených fazolí (konzerva) | Fazole červená ledvina | 250 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
brambory | Brambor zimní | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% |