Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí na hrášku s dýňovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie12 283 kJ /
2 936 kcal
Bílkoviny313,42 g
– z toho živočišné bílkoviny253,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,09 g
Tuky24,76 g
– nasycené6,11 g
– nenasycené12,63 g
–– mononenasycené7,72 g
–– polynenasycené4,92 g
––– omega 32,22 g
Vláknina58,64 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 728 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy338,80 g
– cukry29,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 500 g
500 g 500 g uvařené máslové dýně Dýně máslová čerstvá 500 g
150 g 150 g hladké špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 150 g
150 g 150 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
3 3 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1050 g
1 balení 1 balení mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
kari Kari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.