Nutriční hodnoty (Kuřecí na hrášku s dýňovými noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 12 283 kJ / 2 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 313,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 253,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,09 g |
Tuky | 24,76 g |
– nasycené | 6,11 g |
– nenasycené | 12,63 g |
–– mononenasycené | 7,72 g |
–– polynenasycené | 4,92 g |
––– omega 3 | 2,22 g |
Vláknina | 58,64 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 338,80 g |
– cukry | 29,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g uvařené máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | 500 g |
150 g 150 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 150 g |
150 g 150 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1050 g |
1 balení 1 balení mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
kari | Kari |