Nutriční hodnoty (Dýňové rizotto s kokosovým mlékem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 313 kJ / 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,61 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,61 g |
Tuky | 8,75 g |
– nasycené | 7,14 g |
– nenasycené | 0,79 g |
–– mononenasycené | 0,58 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,06 g |
Sacharidy | 105,10 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g dýně hokaido bez slupky | Dýně Hokkaidó čerstvá | 130 g |
olivový olej | Olej olivový | |
120 g 120 g rýže arborio | Rýže bílá | 120 g |
1 lžička 1 lžička (oříšek) kokosového tuku | Olej kokosový | |
70 ml 70 ml bílého suchého vína, raději výraznějšího | ||
320 320 – 350 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | |
sůl | Sůl mořská | |
na špičku nože na špičku nože mletého šafránu | Šafrán sušený | |
50 g 50 g kokosového mléka | Nápoj kokosový | 50 ml |
tempeh (uzený) | Tempeh natural | |
pažitka | Pažitka čerstvá |