Nutriční hodnoty (Netradiční kuřecí lasagne)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 20 405 kJ / 4 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 446,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 384,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 62,50 g |
| Tuky | 145,64 g |
| – nasycené | 80,51 g |
| – nenasycené | 42,75 g |
| –– mononenasycené | 36,29 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 3,97 g |
| Vláknina | 15,33 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,99 g |
| Sůl | 9,93 g |
| Sacharidy | 437,03 g |
| – cukry | 61,33 g |
| ––– laktóza | 23,83 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 ks 3 ks kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 1050 g |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| vejce na obalení | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 balení 1 balení lasagní | Lasagne | 500 g |
| 400 g 400 g riccoty | Ricotta | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 balení 2 balení mozzarelly | Mozzarella kravská | 250 g |
| 2 2 rajčatové protlaky | Protlak rajčatový | |
| 100-150 g 100-150 g kečupu | Kečup sladký | 125 ml |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |