Nutriční hodnoty (Krůtí roláda s ořechovo-jablečnou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 022 kJ / 2 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 247,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
| Tuky | 98,23 g |
| – nasycené | 33,37 g |
| – nenasycené | 55,45 g |
| –– mononenasycené | 20,39 g |
| –– polynenasycené | 35,06 g |
| ––– omega 3 | 7,42 g |
| Vláknina | 20,10 g |
| Cholesterol | 628 mg |
| Sodík | 572 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 61,85 g |
| – cukry | 47,65 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 70 g 70 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 70 g |
| 3 3 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kg 1 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kari koření dle chuti | Pepř černý |