Mořská ryba v papilotě

Pajaska Kuchařka: Pajaska

Doba přípravy: 20 min 4 porce Ryby 12 názorů

Suroviny

1 mořská ryba v celku vykuchaná
100 g másla
provensálské koření
limetka
sůl mořská
pečící papír
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu omyjte, osolte a pokapejte šťávou z limetky, posypejte bylinkami.

  2. Položíme na pečicí papír,vložíme do břicha máslo a na rybu,zabalíme a vložíme na plechu do předehřáté trouby na 200°C. Pečeme do růžova cca 20-30 min. Já podávala s bramborovou kaší.

Poznámka

Díky papíru zůstane ryba šťavnatá,není vysušená.Tato ryba je asi cípal,ale stoprocentně to nevím.Je to už déle a nebyl čas na přidání receptu.Měli jsme poprvé,byla chlazená vakuovaná a moc nám chutnala.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Mořská ryba v papilotě

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Pajasko,receptík se mi líbí:-*Hezky jsi rybku připravila:-p+8:yes:

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska(autorka receptu)

    rebeka:Kdybys mne zabila,tak si nevzpomenu co bylo napsáno na obalu.Než jsem vložila recept uplynulo půl roku.Jestli je to stopro chcípal nevim,ale byl moooc dobrý.:-))Mrtvý teda byl stoprocentně.:-)) Dokonce jsem ho hledala na netu,podle toho jak vypadal,jenže nejpodobnější byl cípal,no. Kupovala jsem ho v létě,že jako ugriluji,no ale nakonec nevyšlo počasí,tak jsem ho vrzla do papíru.

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Pajaska::-O:-O cípal, pravíš:-O:-?:-? totok neznám, ale na rozdíl od Remkojc, jsem zase vědíla, co je to papilot:-D:-D:-D
    ať tak či onak, vypadá to dooost dobře:-p;-):-):yes::yes:

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska(autorka receptu)

    srettka::-D:-D:-D:-D Tvé komentíky pobaví a zlepší náladu.:-K:-K

    Jinak pro info http://cs.wikipedia.org/wiki/Papilota
    No já jsem udělala po svém,srdce nepotřebuji na pekáči.;-):-))

    Odpovědět

  • nofrona nofrona

  • srettka srettka

    to vypada paradne:-p taky jsem si rikala, co je ta papilota:-S vim, ze to byly natacky:-D ze by tedy nakaderena ryba? :-D a vona rybka pecena v papirovem spacaku:-)) a jak po tom spanku vypada puvabne:-p:yes:
    p.s.prima napad:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    To vypadá moc chutně, udělám ;-):-p:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Pajaska: ahááá!!:-O:-D:-D:-D:-D...:-8

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska(autorka receptu)

    maria64:Jasně,lze použít různou rybu a bylinky a přidat lehce nějakou zeleninku nevýraznou,aby nepřehlušila chuť ryby.No i když ,jak se to vezme,někdy je to žádoucí,při dnešních nabídkách.;-):-)Chlazené ryby jsou vždy chutnější.Sladkovodní ryba lze také,takový candátek...hmmm.;-):-)Jo a v neposlední řadě je to pak bez mytí nádobí.

    Odpovědět

  • Pajaska Pajaska(autorka receptu)

    Jana Remkova:Jani,to je odborný název...,papilota je ten papír, původně pergamen.Je to způsob přípravy.;-)

    Odpovědět

  • maria64 maria64

    To vypadá dobře, šel by tak udělat i losos? Já ho dělám na bylinkách na pánvi. Ale takhle by to možná bylo lepší. :-p:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nevím, co je papilota, ale ta ryba vypadá k sež....í:-8:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: papilota losos v papilotě co je papilota cípal recept recept na mořskou rybu mořská ryba recepty mořska ryba morska ryba recept cípal recepty mořská ryba na másle mořské ryby wikipedie ryba cipal ryba z papíru mořské ryby recepty recept cípal na ryby jak si udelat cipala recept mořská ryba pečena ryba v papilotě recepty na mořské ryby

Zapomněl/a jsem heslo