Nutriční hodnoty (Zapečená rychlá, chutná "trhací"veka k vínu a posezení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 18,90 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 8,75 g |
| –– mononenasycené | 7,00 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 1,75 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 8 plátků 8 plátků veky (rohlíků nebo housek) | Veka | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| plátky plátky šunkového salámu nebo jiné uzeniny podle chuti | Měkký salám | |
| jakýkoliv strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mléko nebo vývar na pokropení veky | Mléko kravské polotučné 1,5% |