Nutriční hodnoty (Zapečená rychlá, chutná "trhací"veka k vínu a posezení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 18,90 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 8,75 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 8 plátků 8 plátků veky (rohlíků nebo housek) | Veka | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
plátky plátky šunkového salámu nebo jiné uzeniny podle chuti | Měkký salám | |
jakýkoliv strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
mléko nebo vývar na pokropení veky | Mléko kravské polotučné 1,5% |