Nutriční hodnoty (Bramborové zapečené noky s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 804 kJ / 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,22 g |
| Tuky | 27,34 g |
| – nasycené | 4,94 g |
| – nenasycené | 22,18 g |
| –– mononenasycené | 17,78 g |
| –– polynenasycené | 4,39 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,48 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 12,34 g |
| – cukry | 10,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balíček 1 balíček bramborových noků | Noky | |
| 1 PL 1 PL nasekané petrželky (pažitky) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 trs hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| drcený kmín dle chuti | Kmín mletý | |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
| 3 3 cherry rajčátka | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| parmazán nebo Grand Moravia dle chuti | Parmezán |