Nutriční hodnoty (Králík s vepřovými výpečky na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 11 197 kJ / 2 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,77 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,82 g |
Tuky | 191,69 g |
– nasycené | 82,96 g |
– nenasycené | 97,49 g |
–– mononenasycené | 78,64 g |
–– polynenasycené | 18,85 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 23,74 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 40,73 g |
– cukry | 9,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 zadní králičí nohy | ||
900 g 900 g vepřové plece | Vepřová plec | 900 g |
150 g 150 g škvařeného vepřového sádla | Sádlo vepřové | 150 g |
350 ml 350 ml 10° černého piva(nebo vody) | ||
250 ml 250 ml vývaru | Vývar masový | 250 ml |
2 lžíce 2 lžíce kmínu | Kmín | 30 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 stroužků 8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 56 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |