Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rozmarýnové vafle s balsamicovou dýní, česnekovým dipem a salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 284 kJ /
3 653 kcal
Bílkoviny106,97 g
– z toho živočišné bílkoviny38,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,46 g
Tuky154,17 g
– nasycené44,43 g
– nenasycené100,90 g
–– mononenasycené81,71 g
–– polynenasycené19,18 g
––– omega 30,92 g
Vláknina61,50 g
Cholesterol 649 mg
Sodík 3,95 g
Sůl9,46 g
Sacharidy436,50 g
– cukry71,25 g
––– laktóza29,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g máslové dýně Dýně máslová čerstvá 700 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného rozmarýnu Rozmarýn sušený 15 g
3 lžíce 3 lžíce krémového balsamica (Kalamáta Papadimitriou Chilli) Ocet balsamikový bílý 60 ml
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
hrubá mořská sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
1,5 hrnku 1,5 hrnku hladké pšeničné mouky Mouka pšeničná hladká 375 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku hladké žitné mouky Mouka žitná hladká
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžička 1 lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
250 g 250 g rukoly Rukola čerstvá 250 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje ze sušených rajčat Olej olivový 30 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1 lžíce 1 lžíce krémového balsamica (Kalamáta Papadimitriou Chilli) Ocet balsamikový bílý 20 ml
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
4 stroužky 4 stroužky čerstvého česneku Česnek čerstvý 28 g
1 lžíce 1 lžíce oleje ze sušených rajčat Olej olivový 15 ml
6 stroužků 6 stroužků čerstvého česneku, které jsme upekli spolu s dýní Dýně čerstvá
sůl Sůl mořská
červená cibule Cibule červená čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé
čedar Čedar

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.