Nutriční hodnoty (Pečené kotlety na česneku s hořčicí a zeleninou na bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 742 kJ / 2 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 243,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 228,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
| Tuky | 81,23 g |
| – nasycené | 15,12 g |
| – nenasycené | 55,98 g |
| –– mononenasycené | 48,16 g |
| –– polynenasycené | 7,83 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 34,54 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 767 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 111,09 g |
| – cukry | 30,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 7 7 středních brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 300 g 300 g baby mrkviček | Baby karotka | 300 g |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 2 dl 2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |