Nutriční hodnoty (Bulharské ořechové cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 867 kJ / 1 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,40 g |
| Tuky | 156,03 g |
| – nasycené | 12,00 g |
| – nenasycené | 120,01 g |
| –– mononenasycené | 12,01 g |
| –– polynenasycené | 108,00 g |
| ––– omega 3 | 18,00 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 467 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 70,12 g |
| – cukry | 38,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 240 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 zarovnaná lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 3 lžíce 3 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 36 g |
| vlašské ořechy na ozdobu | Vlašské ořechy |