Nutriční hodnoty (Kuře natošup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 140 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,43 g |
Tuky | 22,57 g |
– nasycené | 5,68 g |
– nenasycené | 16,40 g |
–– mononenasycené | 12,95 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 71 mg |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 57,78 g |
– cukry | 3,27 g |
––– laktóza | 1,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
230 g 230 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 230 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 1 sladká červená paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce tmavé sojové omáčky | Sójová omáčka Shoyu | 15 ml |
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
150 ml 150 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 150 ml |
90 g 90 g klíčků fazole mungo (malá konzerva) | Mungo | 90 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 hrst 1 hrst celých zelených fazolek – tentokrát zmražených | Fazolky čerstvé |