Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře natošup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 140 kJ /
751 kcal
Bílkoviny72,80 g
– z toho živočišné bílkoviny52,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,43 g
Tuky22,57 g
– nasycené5,68 g
– nenasycené16,40 g
–– mononenasycené12,95 g
–– polynenasycené3,45 g
––– omega 30,18 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 953 mg
Sůl2,25 g
Sacharidy57,78 g
– cukry3,27 g
––– laktóza1,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
230 g 230 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 230 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 sladká červená paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce tmavé sojové omáčky Sójová omáčka Shoyu 15 ml
1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 5 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
150 ml 150 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 150 ml
90 g 90 g klíčků fazole mungo (malá konzerva) Mungo 90 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 hrst 1 hrst celých zelených fazolek – tentokrát zmražených Fazolky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.