Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jelítko zapečené v lepenici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 752 kJ /
897 kcal
Bílkoviny22,56 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,26 g
Tuky16,56 g
– nasycené7,49 g
– nenasycené7,97 g
–– mononenasycené6,12 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,09 g
Vláknina33,25 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,00 g
Sacharidy150,15 g
– cukry28,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 jelítka (podle počtu porcí) Jelito
750-800 g 750-800 g brambor Brambor zimní 775 g
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka cukru (pokud je třeba) Cukr bílý
sádlo na vymazání pekáčku Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.