Nutriční hodnoty (Celerový salát s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 712 kJ / 1 126 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 83,17 g |
| – nasycené | 10,86 g |
| – nenasycené | 64,85 g |
| –– mononenasycené | 18,47 g |
| –– polynenasycené | 46,38 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 29,15 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,74 g |
| Sacharidy | 69,02 g |
| – cukry | 58,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 3 3 menší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 100 ml 100 ml majolky | Majonéza | 100 g |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka cukru (nebo stévie) | Cukr bílý | |
| pár kapek kapek balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý |