Nutriční hodnoty (Gnocchi zapečené s žampiony a dvěma druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 382 kJ / 2 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,38 g |
| Tuky | 119,77 g |
| – nasycené | 80,60 g |
| – nenasycené | 35,72 g |
| –– mononenasycené | 31,53 g |
| –– polynenasycené | 4,19 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 410 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 8,75 g |
| Sacharidy | 192,80 g |
| – cukry | 24,10 g |
| ––– laktóza | 12,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 500 g 500 g neuvařených gnocchi | Noky | 500 g |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 100 g 100 g strouhaného sýru Gouda | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 100 g 100 g strouhaného uzeného sýru | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
| trošku trošku vývaru nebo vody | Vývar hovězí | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| cherry rajčátka - nemusí být | Rajčata cherry |