Nutriční hodnoty (Fazolový salát se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 600 kJ / 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,84 g |
| Tuky | 11,70 g |
| – nasycené | 1,54 g |
| – nenasycené | 10,10 g |
| –– mononenasycené | 8,33 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 253 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 6,72 g |
| – cukry | 4,13 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných fazolí | Fazole bílé sterilované | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/4 ks 1/4 ks cibulky šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 ČL 1 ČL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| 1 ČL 1 ČL dijonské hořčiče | Hořčice dijonská | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 PL 1 PL petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | 15 g |