Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s quinoou a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,02 g |
| Tuky | 13,95 g |
| – nasycené | 1,90 g |
| – nenasycené | 11,77 g |
| –– mononenasycené | 9,09 g |
| –– polynenasycené | 2,68 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 8,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,37 g |
| – cukry | 9,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g quinoy | Quinoa | 40 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvého polníčku | Polníček čerstvý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 PL 1 PL černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
| 1 ČL 1 ČL olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |