Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší pudinkáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie26 129 kJ /
6 245 kcal
Bílkoviny95,78 g
– z toho živočišné bílkoviny46,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,48 g
Tuky390,14 g
– nasycené125,77 g
– nenasycené246,79 g
–– mononenasycené184,56 g
–– polynenasycené62,23 g
––– omega 317,51 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 856 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy580,28 g
– cukry204,84 g
––– laktóza50,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
10 lžiček 10 lžiček cukru Cukr bílý 50 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
6-8 lžic 6-8 lžic cukru krupice Cukr bílý 84 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
trochu trochu vanilkového aroma Aroma vanilkové
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
vajíčko na potření Vejce slepičí
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.