Nutriční hodnoty (Vejmrda po staročesku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 419 kJ / 339 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
| Tuky | 2,68 g |
| – nasycené | 1,13 g |
| – nenasycené | 1,19 g |
| –– mononenasycené | 0,20 g |
| –– polynenasycené | 0,99 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 13,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 68,00 g |
| – cukry | 55,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g křenu | Křen čerstvý | 200 g |
| 3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 120 ml 120 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 120 ml |