Nutriční hodnoty (Vejmrda po staročesku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 419 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 2,68 g |
– nasycené | 1,13 g |
– nenasycené | 1,19 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,99 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 13,86 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 68,00 g |
– cukry | 55,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g křenu | Křen čerstvý | 200 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
120 ml 120 ml hovězího vývaru | Vývar hovězí | 120 ml |