Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka - bramboračka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny11,07 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,07 g
Tuky1,02 g
– nasycené0,50 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,02 g
Vláknina22,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 71 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy43,00 g
– cukry9,98 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
2 listy 2 listy kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g hub /hrst sušených Hřib čerstvý 200 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bujon Bujón hovězí
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
drcený kmín Kmín mletý
máslo Máslo kravské
sušená petržel (v sezóně čerstvá nebo libeček) Petržel nať sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.