Nutriční hodnoty (Tvarohová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 252 kJ / 538 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 32,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g |
| Tuky | 20,49 g |
| – nasycené | 12,36 g |
| – nenasycené | 6,53 g |
| –– mononenasycené | 5,94 g |
| –– polynenasycené | 0,59 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 6,91 g |
| Cholesterol | 66 mg |
| Sodík | 116 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 52,03 g |
| – cukry | 12,18 g |
| ––– laktóza | 9,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 250 g 250 g hrudkového tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| ½ cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |