Nutriční hodnoty (Jáhlový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 20,00 g |
| – cukry | 19,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ½ h rnku rnku jáhel | Jáhly | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 hrst 1 hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| kousek kousek másla | Máslo kravské |