Nutriční hodnoty (Žemlovka s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 459 kJ / 2 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,10 g |
Tuky | 114,78 g |
– nasycené | 63,16 g |
– nenasycené | 42,76 g |
–– mononenasycené | 35,61 g |
–– polynenasycené | 7,16 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 34,55 g |
Cholesterol | 918 mg |
Sodík | 2,56 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 285,45 g |
– cukry | 98,10 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
6-8 6-8 rohlíků (nebo 1/2 veky) | Rohlík pšeničný bílý | 301 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
máslo na vymazání formy | Máslo kravské |