Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 459 kJ /
2 500 kcal
Bílkoviny64,00 g
– z toho živočišné bílkoviny30,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,10 g
Tuky114,78 g
– nasycené63,16 g
– nenasycené42,76 g
–– mononenasycené35,61 g
–– polynenasycené7,16 g
––– omega 31,12 g
Vláknina34,55 g
Cholesterol 918 mg
Sodík 2,56 g
Sůl6,04 g
Sacharidy285,45 g
– cukry98,10 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
6-8 6-8 rohlíků (nebo 1/2 veky) Rohlík pšeničný bílý 301 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
strouhanka Strouhanka pšeničná
ořechy Vlašské ořechy
máslo na vymazání formy Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.