Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se zelím a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 049 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
| Tuky | 12,55 g |
| – nasycené | 4,10 g |
| – nenasycené | 5,30 g |
| –– mononenasycené | 4,03 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 13,74 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 288 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 61,20 g |
| – cukry | 7,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 1 sklenice 1 sklenice bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín |