Nutriční hodnoty (Zapečené brambory se zelím a mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 049 kJ / 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,24 g |
Tuky | 12,55 g |
– nasycené | 4,10 g |
– nenasycené | 5,30 g |
–– mononenasycené | 4,03 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 13,74 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 61,20 g |
– cukry | 7,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 sklenice 1 sklenice bílého kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
400 g 400 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
máslo na vymazání pekáčku | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín |