Nutriční hodnoty (Smažený květák s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 256 kJ / 778 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 46,16 g |
| – nasycené | 11,08 g |
| – nenasycené | 21,48 g |
| –– mononenasycené | 16,88 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 květáky | Květák čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 10 lžiček 10 lžiček hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 40 ml 40 ml vody | Voda | 40 ml |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvá zelenina | Okurka salátová čerstvá | |
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |