Nutriční hodnoty (Slepice na paprice se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 190 kJ / 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 17,71 g |
– nasycené | 10,85 g |
– nenasycené | 6,55 g |
–– mononenasycené | 5,59 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 10,73 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,37 g |
Sacharidy | 20,67 g |
– cukry | 15,92 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
lžíce lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce másla na jíšku | Máslo kravské | 20 g |
hladká mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká | |
půl hrnku hrnku smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |