Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice na paprice se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 190 kJ /
285 kcal
Bílkoviny5,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky17,71 g
– nasycené10,85 g
– nenasycené6,55 g
–– mononenasycené5,59 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,06 g
Vláknina10,73 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy20,67 g
– cukry15,92 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
lžíce lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla na jíšku Máslo kravské 20 g
hladká mouka na jíšku Mouka pšeničná hladká
půl hrnku hrnku smetany Smetana kravská sladká 12%
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.